97. Wij worden gefilmd voor tv zender ‘Open Rotterdam’!

Op een dag komt er een filmer van ‘Open Rotterdam’ in de winkel filmen voor een klein item op hun tv zender.  De zender brengt allerlei lokaal nieuws uit Rotterdam en is laagdrempelig. De aanleiding is wat onlogisch;  het item gaat eigenlijk over de servieswinkel van mijn collega’s die gaat sluiten( Two of a kind), daar gaat hij dan ook nog heen. Enpassant nemen ze de servieswinkel die open blijft (de mijne dus) ook maar even mee in het filmpje?  Kan mij verder niet schelen, ik kom graag op tv met de winkel.

Volgens de interviewer zitten er wat ‘prikkelende’ vragen bij, door de redactie opgesteld:

Van welk servies ik geil word? vraagt de interviewer. ‘die gevoelens heeft servies nog nooit bij me opgeroepen, behalve misschien diegene die eruit drinkt” geef ik een beetje verstoord als antwoord. Daarna durft onze interviewer niet meer van die zinloze vragen te stellen en komt er waarachtig iets tussen ons op gang, waardoor ik,  maar ook hij enthousiaster wordt. Servies en het praten erover roept dus wel degelijk gevoelens bij mij op. Als hij ook nog kennis maakt met An, die overigens niet op tv wil,  dan eindigen we zelfs met de afspraak dat hij een documentaire over ons gaat maken.

Lijkt MIJ fantastisch!!!!

Profiel van Ramon Nobel:

Sinds 2008 werkzaam als cameraman en belichter,begonnen in dienst van Media Werkplaats Rotterdam meegewerkt aan uiteenlopende producties. In 2011 Loetbosmedia gestart, een media bedrijf in Rotterdam dat sociaal en milieu bewust werkt.