Inkoop

Inkoop van servies van derden

Wij kopen regelmatig servies in van particulieren. Dit gaat in eerste instantie per mail. Stuur een mail naar info@hetderdeservies.com met een lijst van de onderdelen die gaaf zijn, de merknaam en een foto. Wij streven ernaar uw aanbod binnen drie dagen  te bekijken. U ontvangt een bod of een bedankje. U kunt zelf ook een vraagprijs aangeven. Mocht u overgaan tot de verkoop aan ons, dan betalen wij u per bank uit. Dit om later te kunnen bewijzen dat het servies is ingekocht en betaald.

Het bod zal altijd lager zijn dan de vraagprijs in de winkel.

Advies en hulp aan huis

Bij het derde Servies hebben we een passie voor antiek en oud servies en glaswerk. Bent u genoodzaakt een huis leeg te ruimen of gaat u kleiner wonen, dan kunnen wij u daarbij helpen.

We komen graag thuis bij u langs om u te helpen met het uitzoeken van de achtergebleven spullen.  Met onze expertise van en passie voor servies en alles wat oud is, kunnen wij u een zorgvuldig advies geven over de waarde en welke vervolgstappen u kunt nemen.

Ons eerste advies is gratis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 010-4258352. U kunt ons uiteraard ook bereiken via de email: info@hetderdeservies.com