Vintage serviezen verhuur

Verhuur van Vintage servies

U kunt ook vintage serviezen bij ons huren. Uiteraard is de voorraad niet onuitputtelijk, maar we proberen altijd aan uw wensen te voldoen. U kunt zelf naar de winkel in Rotterdam komen om servies uit te zoeken.

Op de dag dat u het komt halen, wordt het afgewassen voor u klaargezet. Op verzoek, kunnen wij het ook voor u uitzoeken;

We hebben de volgende thema’s:

Er is altijd sprake van ‘mix en match’ omdat we zelden voor een groot gezelschap hetzelfde servies hebben.

U betaalt de aankoopprijs van het servies als borg + € 2,- per stuk per dag als huurprijs. Dit bedrag wordt bij het ophalen van het servies voldaan.

Bij retour zorgt u ervoor dat alles weer is af gewassen en ontvangt u de borg terug, minus de aankoopprijs van de beschadigde stukken.

Ook kunnen er strikte voorwaarden zijn over welke stukken wel en niet in de afwasmachine mogen. Bij beschadigingen van decor of goud wordt de aankoopprijs in rekening gebracht.

Wanneer u het servies te laat terugbrengt wordt per dag een boete van € 20,- in rekening gebracht.

Uitlenen met als tegenprestatie naamsvermelding

We lenen servies uit aan stylisten of fotografen, als hier een naamsvermelding van het derde Servies tegenover staat. U betaalt de aankoopprijs als borg en ontvangt dit gehele bedrag terug,
op het moment dat u de onderdelen geheel onbeschadigd terug brengt en wij een bewijs zien van de naamsvermelding.

Brengen en halen

Wij kunnen het servies ook brengen en halen; binnen Rotterdam vragen we € 25.- bezorgkosten, in een straal van 25 km buiten Rotterdam € 50,-. Moet het servies verder gebracht of gehaald, dan kunnen we dit in overleg over de prijs afstemmen.

Afwassen

In overleg met u, kunnen wij het servies ook na gebruik afwassen, hier betaalt u éénmalig € 50,00 bij een afname van 25 stuks servies.