Onze service gaat VER, HEEL VER!

Appje van miss Rani uit Indonesie: ‘hallo miss Hannie, please can you buy soupturrine at this website, and try best price for me”.

Miss Rani is een klant uit Indonesie die regelmatig spullen bij ons koopt.  Ze heeft een winkel aan huis met zeer luxe porselein.

In 2016 heb ik haar tijdens mijn vakantie bezocht en in 2018 heeft ze bij mij gelogeerd. Miss Rani laat mij meestal vrij onmogelijke opdrachten uitvoeren, o.a. het verpakken en versturen van Delfts blauwe kroonluchters of het zoeken naar speciale vasen of beelden en nu dus dit, het inkopen en verzenden van een kapitale soepterrine. ‘ Off course miss Rani, no problem!’

Ik neem contact op met de antiquair, hij is blij verrast om dit stuk te kunnen verkopen en hij doet ook nog wat van de prijs af. Voor dit bedrag komt hij de dure soepterrine persoonlijk naar Rotterdam brengen. De soepterrine bestaat uit 3 delen en omdat hij prijzig is, neem ik geen risico en verzend ieder stuk in een aparte doos. Als één van de 3 delen breekt, is de soepterrine waardeloos geworden. Daar gaan we maar niet van uit.  App van miss Rani: hallo miss Hannie, can you follow the boxes for me with track and trace? I think they are still in Germany’.  Dan komt het verlossende bericht, 2 dozen zijn aangekomen, maar waar blijft doos 3….?

YES, de soepterrine is weer compleet aan de andere kant van de wereld.