Wij ruilen servies voor Advertentieruimte in de Groene Amsterdammer

Wij worden gebeld door een meneer die diensten van anderen aanbiedt in ruil voor spullen.

Het bedrijf heet King’s Cross Unsold Inventory. Het ruilen van spullen vind ik wel een leuk idee, dus ik luister wat meneer voor ons in gedachten heeft. Het blijkt om een advertentie te gaan in de Groene Amsterdammer in ruil voor servies.

Ik weet niet of de lezers van de Groene Amsterdammer de doelgroep voor mijn spullen zijn, maar alle reclame draagt bij aan de bekendheid van de winkel. Ik sta er dus wel voor open.

De Groene Amsterdammer heeft servies voor in de bedrijfskantine in gedachte. Dat is natuurlijk echt wel een leuke ruil, want advertenties zijn duur. Ik schrik wel als ik hoor hoeveel servies er dan geleverd moet worden…. 30 dinerborden, 30 ontbijtborden, 30 diepe borden en 30 glazen, 30 messen, lepels en vorken. Het mag wel mix en match zijn. Met uiterste inspanning weten de spullen bij elkaar te sprokkelen.

En ja, daar krijgen wij dan een pagina grote advertentie voor in de Groene Amsterdammer.

Welke dienst heeft u te ruilen? Neem  contact op met King’s Cross Unsold Inventory.