Skypen met een klas in Amerika over servies

Vorige week een skypesessie gehad met een Amerikaanse PR klas over hoe ik mijn oude servies kan verkopen naar Amerika.

Zij hebben als opdracht om na te denken hoe ik klanten kan vinden in Amerika en wat ik daarvoor zou kunnen doen. De klas werkt in groepjes en men krijgt punten voor de opdracht. Hun professor was afgelopen zomer toevallig met zijn vrouw bij mij in de winkel, hij was voor 3 maanden in Nederland en verbleef in Rotterdam. Toen ik hem trots vertelde dat ik wereldwijd servies verzend, vroeg hij mij of ik dan voor hem zijn winterkleding terug naar Amerika zou kunnen verzenden. Natuurlijk, kom maar op. En zo kwam het dat ik niet twee dozen met servies naar Amerika stuurde maar twee dozen met winterjassen en dikke truien. Toch ging hij nadenken of hij me kon helpen de markt in Amerika te veroveren met mijn servies. Hij bleek professor public relations op een universiteit in Independence. Nu denken zijn studenten dus mee over mijn PR in de verenigde staten.