Voorwaarden

Informatie over producten

Wanneer u extra informatie wilt hebben bij een bestelling, mail uw vraag of neem telefonisch contact op tijdens de openingstijden. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Ook extra foto’s van een product, voordat u het koopt, zijn mogelijk. Het telefoonnummer van de winkel is 010- 425 83 52. Buiten de openingstijden van de winkel kunt u mailen naar info@hetderdeservies.com

Verzending 

Wij pakken zorgvuldig voor u in en brengen uw pakket naar een DHL verzendpunt. Zodra  uw betaling binnen is, wordt het product verpakt en verzonden. U ontvangt een email met de track & trace code van de betreffende vervoerder en kunt hiermee uw pakje volgen.

 

Geen herroepingsplicht mogelijk.

Aangezien we een kleine webshop zijn met tweede hands servies is er geen herroepingsplicht mogelijk.

De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Om te voorkomen, dat het artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet kunnen wij u van te voren extra informatie bieden en foto’s sturen over het artikel.

Aangezien het verzenden van artikelen een arbeidsintensieve bezigheid is, bieden wij deze service niet. Uiteraard kunnen we er in onderling overleg, zo goed mogelijk proberen uit te komen.

 

Niet tevreden, ruilen mogelijk.

Wanneer het product niet is, wat u er van verwacht had, kunt u het binnen 7 dagen na verzenddatum terugsturen. U kunt voor hetzelfde bedrag iets anders uitzoeken of een te goedbon ontvangen.

Let op : de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Als de producten geheel onbeschadigd weer aankomen ontvangt u het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) retour. U risico is dus 2 x verzendkosten.

 

Bestelt via internet en bij aankomst gebroken?

Wanneer u ons binnen 7 dagen na de verzenddatum een gedetailleerde foto stuurt van het kapotte onderdeel, dan ontvangt u het betaalde bedrag + verzendkosten voor het betreffende onderdeel retour. Mocht het artikel nog op voorraad zijn dan sturen wij u gratis een vervangend artikel.  Zonder bewijs in de vorm van een gedetailleerde foto ontvangt u geen geld terug. U kunt ook met het kapotte onderdeel langskomen tijdens openingstijden van de winkel. Wij proberen in redelijkheid alles te doen om te zorgen dat uw bestelling naar wens is.

 

Reserveren

Mocht u wat verder weg wonen en het servies of de onderdelen zelf willen ophalen, dan reserveren wij het product na betaling voor u. Wij bewaren het artikel  tot u in de gelegenheid bent om het op te halen.

 

Onze producten zijn niet nieuw

De serviesonderdelen zijn niet nieuw, soms zijn ze wel als nieuw. Mochten er beschadigingen aan zijn, dan wordt dit nadrukkelijk vermeld bij de informatie op de website. U kunt er vanuit gaan dat we alleen gave onderdelen verkopen.

Toch kunnen daar soms verschillen van mening over bestaan. U kunt dan handelen als bij het kopje: niet tevreden, ruilen mogelijk.

BTW

Alle prijzen die op de website gehanteerd worden zijn inclusief 21 % BTW. U kunt geen BTW terugvragen, wij moeten het wel afdragen.

Bankgegevens
IBAN – NL70 INGB0005 99 8501 ten name van het derde Servies Rotterdam
BIC – INGBNL2A

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: K.v.K 81842643