Cryptisch bericht brengt geld in het laadje

Ik krijg een app van An, met een lijstje met nummers met de tekst:  ‘Alle nummers die hier opstaan, wil ze”.  Er gaat van alles door mijn hoofd wat ze kan bedoelen.  Is er iemand op de veiling die alles voor ons weg wil kopen?  En wie is ze?? Welke nummers kunnen dit zijn?  Even later krijg ik de verduidelijking: ‘ Ik heb een vrouw ontmoet die alle klm huisjes wil met deze nummers ( dat is nogal een een klus, omdat ze allemaal op elkaar lijken)’.  Wauw dat zijn er veel.  Ik ga gelijk alles zoeken en klaarzetten. Van de 48 huisjes die ze wil, hebben we er 31. Mevrouw komt ze ‘s middags halen, we hebben dus tijd om van iedere twee huisjes een cadeautje te maken met een strik erom. We zijn net op tijd klaar als ze komt. Ze is er heel blij mee. Maar ons werk zit er nog niet op. Nu moeten we alle verkochte huisjes 1 voor 1 van de webshop halen. Een half uur later is dat ook gebeurd. We moeten uit op nieuwe voorraden klm-huisjes!